Dizájn Függöny-Lakásdekoráció
Dizájn Függöny - Lakásdekoráció

  

  • Helyszíni felmérés

  • Szaktanácsadás

  • Függönyvarrás

  • Függönyözés

  • Függöny tisztítás

  • Karnis szerelés

Dizájn Függöny - Lakásdekoráció

  

Mondja el Ön, hogy milyen függönyt szeretne, vagy esetleg hozza magával a fotót, és együtt megtervezzük a függönyét. A méretek megadásával kiszámoljuk mennyi anyagra lesz szükség, illetve mennyi lesz a megvarrása. Ha nem biztos benne, hogy mit és hogyan kell mérni, akkor pedig, kérje a helyszíni felmérésünket! Igény esetén a mintasálakat is a helyszínen megtekintheti, így könnyebb lesz a legmegfelelőbb anyagot kiválasztani.

Karnisok méretre gyártását, a szerelését és a függönyök felrakását is vállaljuk. Több ezer fényáteresztő- és sötétítő függöny közül válogathatnak. 100%-ban fényzáró, lángálló illetve lapfüggönyökkel is foglalkozunk. Függönyökön kívül még díszpárnát ágytakarót, terítőket, vízlepergetős textil abroszokat, székhuzatokat, székpárnákat is készítünk.

Szállodák, éttermek, közületek részére is dolgozunk.

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Üzletünkben szaktanácsadással segítjük vásárlóinkat, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki bútoraikból és otthonukból.

 

Dizájn Függönybolt Zalaegerszeg - minőségi függönyök (sötétítő és fényáteresztő), karnisok, fa reluxák, roletták, római rolók, szalagfüggönyök és lakásdekorációk nagy választékban.

Minden jog fenntartva © Dizájn Függönybolt Zalaegerszeg - minőségi függönyök, karnisok, fa reluxák, roletták, római rolók, szalagfüggönyök és lakásdekorációk.

Készítette: Click Solutions

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.