Dizájn esküvő és virágdekoráció

Az esküvői dekoráció jóval több, mint az esküvőtök helyszínének miliője. Egy megfelelően megkomponált dekoráció, az összhangban lévő színvilág a kiegészítők varázslatos hangulatával emelni tudja esküvőtök fényét.

Esküvő és virág dekorációElsősorban komplett szolgáltatással igyekszünk felejthetetlenné varázsolni a nagy napot, mivel hisszük és tudjuk, hogy az esküvői dekoráció tökéletes összhangja akkor érhető el igazán, ha minden egy kézben van tartva. Így megrendelhetitek tőlünk a teljes esküvői dekorációtokat teremdekorációval, asztaldíszekkel, köszönő ajándékokkal és szertartásdíszítéssel együtt, de pusztán egy menyasszonyi csokor elkészítésében is örömmel segítünk nektek.

Az esküvőtök egy egyszeri és megismételhetetlen momentum, ezért a DIZÁJN csapatának célja, hogy tökéletes minőségben és harmonikus összhangban alkossa meg esküvőtök dekorációját.

Nem létezik két egyforma esküvő és két egyforma esküvői dekoráció sem, minden egyes esküvői dekorációt a menyasszony és a vőlegény egyedi igényei és ízlésvilága alapján tervezünk és valósítunk meg. Ízelítőül tekintsétek meg néhány válogatott referenciánkat képgalériánkban.

Ha már konkrét elképzelésetek van, hogy mit szeretnétek, vagy csak ötleteket, javaslatokat szeretnétek kapni, szívesen segítünk nektek egy személyes találkozó keretében a tökéletes esküvői dekoráció megtervezésében.

Minden jog fenntartva © Dizájn esküvő és virágdekoráció - Esküvői dekorációval és virágdekorációval tesszük felejthetetlenné esküvőtöket.

Készítette: Click Solutions

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.